Edzői tanfolyamok a Nemzetközi Sportedző Akadémián

Edzői tanfolyamok a Nemzetközi Sportedző AkadémiánA rendszeres testmozgás, a rendszeres edzések egyre több embert foglalkoztatnak a világon. Ennek megfelelően egyre többen végeznek el különböző edzői tanfolyamokat, hogy ki tudják elégíteni a megnövekedett, edzésekhez szükséges segítség iránti igényeket. Egy ilyen edző képzéssel foglalkozó vállalkozás a Nemzetközi Sportedző Akadémia, ahol számos különböző képzés közül lehet választani. Lássunk ezek közül néhányat.

A legnépszerűbb talán a személyi edzői tanfolyam, köszönhetően a széles körű tudásnak és a rengeteg ügyfélnek. Személyi edző az általános testépítésben, testedzésekben tud különösen segíteni. A személyi edzők edzéstervet készítenek ügyfelüknek, segítenek a gyakorlatok helyes végzésében, és adott esetben egyéni étrendet is tudnak készíteni.

Az egyéni étrend készítésében segítségre lehet az életmód és táplálkozás tanfolyam, amely kifejezetten az egészséges, helyes táplálkozással, valamint a táplálkozás és a testépítés kapcsolatával foglalkozik. A képzésből végezhető emelt szintű tanfolyam is, amely OKJ tanfolyam, így önálló vállalkozás indítására is jogosít.

Fitness, wellness klubok gyakori dolgozója a fitnesz instruktor, más néven teremedző. A teremedző feladata az edzőterem rendjének felügyelete, az eszközök rendeltetésszerű használatának bemutatása, ellenőrzése, elsősegély, segítség nyújtása a sportolóknak. A képzés szintén OKJ-s képzés.

A kick-box edző, thai-box sportedző tanfolyamok azoknak ajánlottak, akik nem a testépítés, hanem a küzdősportok világában kívánnak elhelyezkedni edzőként.